Bedriften utvider og får større kapasitet

Måløy-baserte Skipskompetanse etablerer seg på Stålhaugen i Ulsteinvik. Dette åpner for mer kapasitet og nye muligheter for kunder og ansatte, mener selskapet.

Skipskompetanse etablerer seg på Stålhaugen i Ulsteinvik. Her fra da Vågsøy-ordfører Kristin Maurstad og daglig leder i Nordfjord Vekst, Randi P. Humborstad gratulerer Skipskompetanse med tiårsjubileum. På bilete f.v: Odd Rune Hegglund, Silje Lekanger, Andre Høydal, Kristin Maurstad, Borys Sukhanyk,Per Jørgen Silden, Randi P. Humborstad. Foto: Nordfjord Vekst 

Nyheter

– Ulsteinvik er strategisk interessant. Skipskompetanse ønsker å videreforedle dynamisk konstruktiv samhandling med gode leverandører, verft og kunder i ulike markeder. Knoppskyting i Ulsteinvik øker også tilgangen til rekruttering, sier daglig leder Per Jørgen Silden i en pressemelding.

Håvard Stave er nyansatt VP Sales and Marketing.

– Ulsteinvik er et godt knutepunkt for reisende, og det er ikke langt til viktige kunder og hovedkontoret vårt i Måløy, sier Stave.

Skipskompetanse ble etablert i 2007 og er dermed et relativt ungt selskap. De er imidlertid i rask utvikling og har ansatte med lang erfaring innen skipsbygging både fra Norge og utlandet. De har siden oppstarten utført en rekke oppdrag fra prosjektledelse og prosjektering av ombygginger til komplette designpakker for nybygg.

Skipskompetanse etablerte seg raskt som ledende på store brønnbåtdesign. Senere har de også etablert seg på design for arbeidsbåter og fiskefartøy, heter det i meldingen.