#fjtvår:

Dette er vinnarane i fotokonkurransen

Jostein Barmen, Katrine Aardal og Gerd Kvernevik er dei tre vinnarane av fotokonkurransen #fjtvår.

Vi har plukka ut dei tre vinnarane i #fjtvår-konkurransen som får kvar sitt Fjordenes Tidende-krus. Ein av desse er Jostein Barmen som har sendt inn dette biletet frå Osmundsvåg, som har fått tittelen «Fruer i solnedgang». 

Katrine Aardal har sendt inn dette biletet på Instagram og brukt #fjtvår. Tittelen på biletet er «Blomstrete blomsterjente». 

Det tredje vinnarbiletet er innsendt av Gerd Kvernevik. Bilete viser årets første softis som vart inntatt 4. april. 

Nyheter

Jostein Barmen har sendt inn eit bilete frå Osmundsvåg som har fått tittelen «Fruer i solnedgang». Den andre fotografen vi har plukka ut som ein av vinnarane i fotokonkurransen er Katrine Aardal. Ho har sendt inn eit bilete ved å bruke #fjtvår på Instagram. Om biletet skriv Katrine: Blomstrete blomsterjente. Gerd Kvernevik har sendt inn det tredje biletet som vi har plukka ut som ein av vinnarane i #fjtvår-konkurransen. Biletet viser årets første softis som vart spist 4. april, skriv innsendaren.

Vinnarane får kvar sitt Fjordenes Tidende-krus sendt i posten.

No startar vi ein ny konkurranse.

Vil du delta i fotosommar-konkurransen vår gjer du følgande: Skriv ein bildetekst som forklarar situasjonen, fortel kven som er med på bildet og kvar det er teke. Avslutt teksten med innsendt av: namn og heimstad. Hugs at bildet må ha høg oppløysning. Send bildet til fjt@fjt.no. Du kan også delta ved å bruke emneknaggen #fjtsommar på Instagram.

Vi vil plukke ut nokre av bilda og presentere dei i avisa, på Instagram og fjt.no utover sommaren. Alle som sender inn bilete er med i trekninga av eit GoPro-kamera.