Kommunestyre- og fylkestingsvalet 2019:

Ikke fornøyd med valgkampen

Jacob Nødseth (V) mener mediedekningen av valgkampen har bidratt til det gode Ap-resultatet, men ser lyst på Venstres foreløpige ti prosent i en valgkamp der han mener det har vært vanskelig å diskutere sak.

Jacob Nødseth (V) mener mediedekningen av valgkampen har bidratt til det gode Ap-resultatet, men ser lyst på Venstres foreløpige ti prosent i en valgkamp der han mener det har vært vanskelig å diskutere sak. Foto: Julianne Flølo 

Nyheter

– Med den mediedekningen som har vært av valgkampen, forundrer det meg ikke at Ap gjør det bra i Flora. Det har ikke vært ett eneste kritisk spørsmål til hvordan kommunen har vært styrt de siste årene. Alt det positive har Ola fått kreditt for. At de gjør det bra handler om at Flora har mobilisert for sin kandidat, sier han og legger til: