Verdensdagen for psykisk helse:

Tror Helsesista, Tonna Brix og Isabelle vil kunne hjelpe til økt åpenhet

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse arrangerer Vågsøy kommune en lukket felleskonferanse for elever og ansatte ved Vågsøy ungdomsskole, Måløy vidaregåande skule og Klokkergården onsdag 25. september.

Klare for konferanse: I Vågsøy markeres Verdensdagen for psykisk helse med en stor konferanse «Pusterom». Bak konferansen står blant andre, Birte Sandal Rikstad, Cathrin Trollebø, Anne Grethe Gjerde Nygård, Turid Blålid, Dagny Ann Gangeskar og Siv Anett Kupen. Foto: Svanhild Breidalen 

Nyheter

Ideen kom etter en henvendelse fra Nordfjordrådet til Vågsøy kommune der kommunen skulle være vertskommune for en samling av representantene som sitter i ungdomsrådene. Nordfjordrådet ønsket seg en motivator, og ungdomsrådet foreslo vågsøyværingen Isabelle Aarvik som hadde snakket om det å overprestere under et lignende arrangement for noen år siden. Den nasjonalt kjente, og frittalende, helsesykepleieren «Helsesista» ble også foreslått.