Kinn ville ikkje gi tilskot til Måløyraidsenteret

– Det er ikkje med lett hjarte eg gjer dette, men eg tenkjer at eg kan stå for det

Måløyraidsenteret fikk ikkje Kinn-støtte i formannskapet, men fleirtalet på åtte presiserte likevel at det var ønskeleg å ha eit Måløyraidsenter, og oppmoda rådmannen om å gå i dialog med kreditorar og bank for å prøve og sikre ny drift i ei eller anna form.

Måløyraidsenteret fikk ikkje Kinn-støtte i formannskapet, men fleirtalet på åtte presiserte likevel at det var ønskeleg å ha eit Måløyraidsenter, og oppmoda rådmannen om å gå i dialog med kreditorar og bank for å prøve og sikre ny drift i ei eller anna form. Her svarar styreleiar Norvall Bakke p åspørsmål framfor Tove Lill Refvik Volle og resten av Kinn formannskap. Foto: Svanhild Breidalen 

Nyheter

Tove Lill Refvik Volle (Ap) var del av fleirtalet på åtte frå Ap, Sp, SV og MDG som ikkje støtta kommunestyret i Vågsøy sitt ønske om å bevilge tilskot på 8,9 millionar til Stiftinga Måløyaidsenteret for å redde det frå konkurs.