Pekt ut av regjeringen til å sitte i utvalg om distriktsframtida

– Jeg tror vi har innsikt i hva som kreves for å lykkes med levende lokalsamfunn

I statsråd i dag ble det kjent at regjeringen oppnevner et utvalg som skal utrede demografiutfordringene i distriktene. I utvalget sitter blant annet Åslaug Krogsæter, rådmann i Eid kommune.

Eid-rådmann og prosjektrådmann i Stad, Åslaug Krogsæter, skal sitte i et utvalg som skal utrede demografiutfordringene i distriktene. Arkivfoto 

Nyheter

– Det er alltid lærerikt å bli oppnevnt i utval. Jeg tenker a jeg har noe å bidra med fra min posisjon, og det er viktig at de ansatte i kommune-Norge er representert. Fra arbeidet med Stad 2020 tror jeg vi har innsikt i hva som kreves for å lykkes med levende lokalsamfunn, sier Eid-rådmann og prosjektrådmann i ny Stad kommune Åslaug Krogsæter til Fjordenes Tidende.