Vil ta turen til ministeren igjen

- Eg opplever det som ein veldig dårleg start på ein ny kommune når skjebnen blir å balansere på grensa til ROBEK

Statsbudsjettet var skuffande for ordførar i nye Kinn, Ola Teigen. Gevinsten på samanslåing er skarve 2,5 millionar i året, og budsjettet la ikkje opp til kompensasjon for tapet av Bryggja, Sør-Norge-tillegg eller ekstra skjønsmidlar som prosjektrådmannen har søkt om.

Statsbudsjettet var skuffande for ordførar i nye Kinn Ola Teigen. Gevinsten på samanslåing er skarve 2,5 millionar i året, og budsjettet la ikkje opp til kompensasjon for tapet av Bryggja, Sør-Norge-tillegg eller ekstra skjønsmidlar som prosjektrådmannen har søkt om.   Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

I Kinn kommune sitt formannskapsmøte nyleg snakka Ola Teigen (Ap) litt om skuffelsen og kva ein tenkjer å gjere med dette.