Hyller kjente filmer og musikaler i ny konsert

Under årets høstkonsert i Parken kulturhus byr sangkoret Stormklang på både norske og engelske melodier fra kjente filmer og musikaler.

Lørdag 26. oktober holder Stormklang konsert i Parken kulturhus hvor kjente melodier fra film og musikalverdenen skal fremføres.   Foto: Privat

Nyheter

Lørdag 26. oktober holder Stormklang sin årlige høstkonsert i Parken kulturhus på Raudeberg, hvor publikum vil få høre kjente melodier fra blant annet Chess, Les Misérables og Sound of Music. Også rockegruppa Queen vil få en hyllest under denne konserten, og kanskje vil det dukke om noen tøffe rockere underveis, heter det i konsertbeskrivelsen.

– I tillegg til sang har koret denne gangen prøvd seg som skuespillere og har laget film til blant annet potpurriet fra Sound of Music, forteller Randi Oldeide og legger til at de også har med flere unge talenter fra kommunen.

– Andrea Refvik, Mathilde Haug og Tone Hessevik er solister på flere av sangene som skal fremføres i løpet av kvelden.

I tillegg til korets sangstemmer, stiller også Sølvin Refvik med flott gitarmusikk.