Klare for Strandfestivalen

Spår en helt fantastisk konsert

CC Cowboys blir en av Strandfestivalens største headlinere når de entrer scenen i Refvik neste sommer.

Lørdag 4. juli spiller CC Cowboys på Strandfestivalen. Til neste år feirer de 30-årsjubileum og slipper nytt album, ny liveplate, remastrer gamle plater og reiser på stor norgesturné. – Allerede etter helga etter fjorårets festival hadde vi booket dem, sier Kent Rune Bugjerde.   Foto: Pressefoto

Nyheter

CC Cowboys er booket inn til å spille på Strandfestivalen lørdag 4. juli, og arrangørene er storfornøyde med å ha fått med et av tidenes beste norske band på årets lineup.

– Det blir jo helt fantastisk, vi har gledet oss veldig til å slippe denne nyheten, sier Kent Rune Bugjerde, en av arrangøren i Strandfestivalen.

– Vi visste at CC Cowboys har jubileum til neste år, og at de kommer ut med nytt live album og skal rundt på alle festivaler i Norge for å feire. De hadde jo også et pauseår i fjor, så vi visste at om vi skulle klare å få tak i de måtte vi være tidlig ute. Så allerede helga etter fjorårets festival hadde vi booket de, forteller Bugjerde.

– Det blir helt enormt

Han mener publikum kan glede seg til lørdagens opptreden fra bandet:

– De har jo virkelig vært fantastisk bra siden de ga ut sitt første album i 1990, og har egentlig bare levert perle etter perle etter det. De har jo alle de gode slagerne, som Harry, Vill, vakker og våt, Tigergutt og Nå kommer jeg og tar deg. Det blir en fantastisk konsert. Ja, det blir helt enormt.

Og nå som CC Cowboys skal slippe ny plate, kan Strandfestivalens publikum også forvente flere nye perler blant de gode og gamle klassikerne.

I tillegg kan Bugjerde fortelle at det muligens vil bli flere som deler scenen med bandet under lørdagens opptreden.

– Vi har også Marion Ravn som spiller på lørdagen, og hun og CC Cowboys har jo samarbeidet litt tidligere. Så det er ikke helt utelukket at vi får en låt eller to fra de sammen i løpet av kvelden, sier han og legger til:

– Det blir rett og slett to fantastiske kvelder i år. Det blir helt rått.

Feirer 30 år

CC Cowboys har i 29 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatrofeer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten. Og til neste år feirer de 30 årsjubileum med en stor turné med konserter rundt om i hele Norge.

Og invitert med på feiringa er selvfølgelig publikum. CC Cowboys legger ikke skjul på at det er mye og glede seg til fremover:

– Vi skal slippe nytt album, ny liveplate, remastre gamle plater og dra på stor turné. Håper dere vil være med å feire med oss, skriver bandet om seg selv og turneen.