Stor skutefest neste sommer

– Vi inviterer alle til å bidra og være med på festen

– Vi får besøk av to store seilskuter til sommeren, og alle er invitert til å bidra til og være med på festen og til at medseilerne får to uforglemmelige dager i Måløy, sier Sølve Oldeide i Nordfjord Havn IKS.

Skutefest til sommeren: – Jeg håper flest mulig blir med på skutefesten i sommer, og tar det som en aldri så liten forlengelse av Måløydagene helgen før, sier Sølve Oldeide i Nordfjord Havn.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– Det var representanter fra «Christian Radich» som tok kontakt med oss tidligere i år og spurte om vi kunne være med på å lage en «happening» i Måløy, da skuta, i tospann med den nederlandske skonnerten «Wylde Swan», skal på Norgescruise fra Oslo til Harstad neste sommer. Det var en mulighet vi bare måtte ta tak i med begge nevene, sier Oldeide.