– Det blir ikke jul uten Brunsvik-nissene

Julenissene i utstillingsvinduene til Brunsvik har lenge vært en juletradisjon i Måløy. Og for mange blir det ikke jul før de gamle nissene er på plass i utstillingsvinduet.

Gammel tradisjon: Det er en gammel krigsseiler fra Molde som opprinnelig står bak nissene, som har fått et hjem i Brunsviks butikker. I år er nissene igjen på plass for å spre julestemning, latter, skrekk og glede. Alt etter hva den enkelte selv synes. Men en ting er sikkert, nissene er kommet for å bli. Her er nissene på plass i Tor og Mats Brunsviks Jernia-butikk.  Foto: Louise Nygaard

Nyheter

– De er like mye elsket som de er hatet. Det er enkelte som ikke får julestemning før de har vært nede og sett på julenissene til Brunsvik, og andre som ikke vil se dem i det hele tatt, og synes at de er kjempestygge. De er stygg-fine, enkelt og greit, ler Tor Brunsvik.