Feiret starten på ny kommune og nytt fylke

Mandag satt Mesta opp det nye skiltet som henviser til Stad kommune og Vestland fylke ved fylkesgrensen på Fv61 mellom Bryggja og Åheim.

Det nye skiltet og overgangen til både ny kommune og nytt fylke ble feiret med ekte «Vestland-bobler». F.v: Vidar Solheim i Mesta, Stian Borgund i Mesta, ordfører i Stad kommune Alfred Bjørlo, Jørgen Sjåstad i Mesta, avtroppende ordfører i Selje kommune Stein Robert Osdal og Øystein Hessevik fra Bryggja utviklingslag.   Foto: Louise Nygaard

Nyheter

Mesta startet arbeidet med å få på plass de nye kommune- og fylkesskiltene fredag forrige uke, og i løpet av mandagen var de fleste på plass. Et skilt mangler ved Kjøs grunnet feil på emblemet til den nye kommunelogoen, men Mesta forteller at en ny bestilling er opprettet.