VGS-elevar har samla inn pengane

Er i gang med arbeidet som skal betre livet til barneheimsbarna

Ole Stenbakk har landa i Sierra Leone og Freetown, og er no i gang med arbeidet med oppgradering av ein barneheim. Det er elevane Måløy vidaregåande skule som har samla inn midlar til prosjektet.

Ole Stenbakk har landa i Sierra Leone og Freetown, og er no i gang med arbeidet med oppgradering av ein barneheim. Det er elevane Måløy vidaregåande skule som har samla inn midlar til prosjektet. Her med arbeidslaget sitt.   Foto: privat

Nyheter

MVS-elevane har forplikta seg til å finansiere eit sanitæranlegg for barneheimen Ceda Fatima Home. Gjennom solidaritetsdagen i haust samla dei inn pengar, og Stenbakk anslo då at rundt 80.000-100.000 kroner ville halde. Fekk dei meir pengar ville han også prøve å gjere noko med kjøkkenet og dei mange hola i taket i soveromma også.