Høgt nettbesøk på fjt.no under bergingsarbeidet på Måløybrua

Flest ville lese om lastebilen som velta i sterk vind

Den største nettsaka i veka som gjekk var sakene om lastebilen som blei blåst overende av eit vindkast på Måløybrua.

Den største nettsaka i veka som gjekk var sakene om lastebilen som blei blåst overende av eit vindkast på Måløybrua.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

13.45 tysdag 8. januar melde Vest politidistrikt ulukka på Måløybrua, men fleire i Måløy hadde allereie fått med seg dette som skjedde rett utanfor stuevindauga deira. Også fleire av oppfølgingsartiklane om ulukka var det mange som ville lese:


Legane etablerer lokal orkan-beredskap

Fastlege ved legekontoret i Måløy, Rune Nordpoll, seier til Fjordenes Tidende at det vil vere lokale legar på vakt både på Vågsøy og fastlandet utover kvelden og natta så lenge det er behov.

Her løftes lastebilen tilbake på hjulene igjen

Mellom klokken 11 og 13:30 stengte Måløybrua for berging av den velta lastebilen.


Då det mot helga igjen begynte å blåse opp var det mange som ville lese meir om vêret som var venta.

Eitt innlegg om vindkraftmotstanden i Bremanger fekk mange til å klikke seg inn på saka:Handelsnæringa sine utfordringar er også eit tema i tida, og sakene om butikkar som legg ned var også noko folk var interessert i å lese om.


Legger ned butikken

– Jeg har lyst på et litt annet liv nå

Blomsten i Måløy er i gang med opphørssalget. Butikksjef Olena Chepurna regner med å stenge dørene før februar.Stengte dørene søndag

– Det er ikke drivverdig, det er ingen kunder og gata er tom

Søndag 5. januar så Narvesen på Nordfjordeid seg nødt til å stenge dørene. Kjøpmann Roger Vik mener netthandel og kjøpesentre er et generelt problem for lokale butikker.