Rektoren er skuffa, men gler seg over at det er bassengvilje på sikt

Torsdag vedtok Stad-politikarane å sette rehabilitering av bassenget ved Selje skule på vent. Rektor Atle Solheim kryssar fingrane for at ein får på plass ei god løysing, sjølv om prosessen tar tid.

– Vedtaket er veldig positivt på den måten at det viser klar administrativ og politisk vilje til å få på plass basseng i Selje. Så kryssar vi fingrane for at prosessen fører fram til ei god løysing, seier rektor Atle Solheim ved Selje skule om Stad-politikarane sitt vedtak i basseng-saka.   Foto: Fjordenes Tidende

Nyheter

– Vedtaket er veldig positivt på den måten at det viser klar administrativ og politisk vilje til å få på plass basseng i Selje. Så kryssar vi fingrane for at prosessen fører fram til ei god løysing, seier Solheim til Fjordenes Tidende, og held fram: