Så viktigheten av et fellesskap etter rusen

Nå tar Monica (32) hverdagen sin tilbake

Monica Vederhus har startet et nytt liv uten rus, og det livet vil hun dele med flere.

Legger planer for framtida: I dag har Monica mange spennende planer og prosjekt på gang. Hun er i gang med å organisere rusetterverngruppa hun starter opp i Måløy, og er aktiv på bloggen. Samtidig jobber hun for å skaffe seg førerkort og planlegger å pusse opp leiligheten. Som rusfri er det å være i høyt tempo med mange baller i luften noe hun trives godt med.  Foto: Louise Nygaard

Nyheter

På bloggen «tilbaketilhverdagen» deler hun åpent og ærlig om fortiden og fremtiden. Monica skriver om rusen hun lenge var fortapt i, og om veien videre med de målene og drømmene hun nå har foran seg. Lenge levde hun et liv der alkoholen og rusen styrte, nå har hun tatt styringen selv.