Holder åpent og oppfordrer til at folk bruker kafeen

– I disse usikre tider, er det svært vanskelig å være en bitteliten bedrift med bare to ansatte

– I disse usikre tider, er det svært vanskelig å være en bitteliten bedrift med bare to ansatte. Vi er fryktelig sårbare. Og da trenger vi din hjelp, skriver søstrene Øygunn og Kjellrun Bortne som driver Liljen Kaiffibar

– I disse usikre tider, er det svært vanskelig å være en bitteliten bedrift med bare to ansatte. Vi er fryktelig sårbare. Og da trenger vi din hjelp, skriver søstrene Øygunn og Kjellrun Bortne som driver Liljen Kaiffibar  Foto: Fjordenes Tidende

Nyheter

I et innlegg på Facebook skriver de om tiden som ligger foran dem. De vil holde kafeen åpen, tar alle forholdsregler, men er bekymret for framtida når en driver en bedrift med bare to ansatte.