Slik blir aktiviteten i havnene

– All transport av varer skal gå som normalt, men dette får følger for båtpassasjerer og mannskap

Driftsleder i Nordfjord Havn, Sølve Oldeide, sier at havneselskapet nå retter seg etter nasjonale, regionale og kommunale vedtak på hvordan de skal forholde seg til koronautbruddet.

Skutefest til sommeren: – Jeg håper flest mulig blir med på skutefesten i sommer, og tar det som en aldri så liten forlengelse av Måløydagene helgen før, sier Sølve Oldeide i Nordfjord Havn.   Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– All transport av varer, både import og eksport skal gå som normalt. Det er viktig å understreke at det er passasjertrafikken som rammes av disse tiltakene, som følge av karantenebestemmelsene. Vi er ikke selvforsynte med matvarer i dette landet, så matvareimporten må og skal fortsette så normalt som mulig, sier Oldeide.