Bremanger-ordførar om koronasituasjonen:

– Vi går no inn i andre veka med koronaviruset hengande over oss, mange er nok usikre og lurer på kor dette skal ende, men vi må halde motet oppe

Ordførar Anne Kristin Førde i Bremanger ønskjer å takke alle innbyggjarane for måten dei taklar koronasituasjonen på.

– Takk til alle innbyggjarane våre som står på, og legg ned ein fellesinnsats ved å følgje folkehelseinstituttet sine råd og retningslinjer for å avgrense smitte, seier Bremanger-ordførar Anne Kristin Førde (Ap).  Foto: Jørn-Arne Tomasgard

Nyheter

– Vi går no inn i andre veka med koronaviruset hengande over oss, mange er nok usikre og lurer på kor dette skal ende, men vi lyt halde motet oppe! Vi skal stå i det og vi som kommune skal gjere alt vi kan for å trygge våre innbyggjarar framover, fortel ordførar Anne Kristin Førde i ei pressemelding måndag.