Kommunen har fått inn masse smittevernutstyr

– En stor honnør til de lokale bedriftene som har donert utstyr

Etter å ha etterspurt smittevernutstyr, har Kinn kommune opplevd en enormt positiv respons fra lokale bedrifter.

– Det er helt fantastisk at de er så positive, imøtekommende og villige til å dele. En stor honnør til de lokale bedriftene i Måløy, sier rådgiver helse og velferd, Jeanette Jensen.  Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

– Mot slutten av forrige uke ringte jeg rundt til ulike bedrifter i Måløy, og spurte om de hadde smitttervernutstyr de kunne avse til helse og omsorgstjenestene i Måløy. Vi har møtt en fantastisk positiv respons på forespøselen og har nå fått inn masse smittevernutstyr, sier Jeanette Jensen, rådgiver helse og velferd i Kinn kommune, til Fjordenes Tidende.