Gikk fra permitteringsvarsel til videre drift på samme dag

Engasjerte kunder berget både driften og sørget for mer arbeid

Leon Knapskog ved Minibakeriet på Nordfjordeid delte onsdag nyheten om at de mistet en av sine største kunder. Men allerede torsdag gikk de seks-sju ansatte på arbeidsplassen plutselig en lys tid i møte igjen.

Fortsetter driften: Deg gikk fra vondt til bedre for Leon Knapskog og Minibakeriet på Nordfjordeid. Den store responsen til kundene kan ha berget driften og samtidig ført til mer arbeid.  Foto: Jørn-Arne Tomasgard

Nyheter

Beskjeden onsdag kom som en indirekte konsekvens av koronaviruset sine herjinger. Rema 1000 så seg nødt til å midlertidig utsette leveringsavtalen med det lille bakeriet. De fire butikkene de leverer til i Nordfjord er svært avgjørende for drifta, og en utsettelse kunne bety kroken på døra for en uviss periode.