Vil samle det politiske miljøet om felles skriv

– Vi frykter at avlysningen av anbudskonkurransen er første steg i å legge bort hele prosjektet

Kinn Senterparti oppfordrer alle øvrige partier å slutte seg til et skriv til Vestland fylkeskommune der det understrekes hvor viktig det er å få på plass et nytt opplæringsfartøy i Måløy.

Sidsel Kongsvik og Kinn Senterparti har tatt initiativ til et felles skriv fra politikerne i Kinn kommune til Vestland fylkeskommune om viktigheten av å få på plass et nytt opplæringsfartøy i Måløy.  Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

– Det nye opplæringsfartøyet skal dekke behov innen en rekke utdanninger både ved Måløy vidaregåande skule (MVS) og ved fagskulen. Rektor Åsta Navelsaker Rød ved MVS har helt rett i at dette fartøyet skal være noe mer enn en vanlig fiskebåt. Dette blir uansett ikke en billig båt, men den skal danne grunnlag for at mange andre båter kan drive lønnsomt fiskeri i fremtiden, sier Sidsel Kongsvik (Sp), som frykter at avlysningen av anbudskonkurransen er første steg i å legge bort hele prosjektet.