Markerte gjenåpning og starten på en annerledes sommersesong

Klare for å vise norske sommerturister hva Nordfjord har å by på

Sagastad åpnet dørene igjen lørdag etter å ha vært korona-stengte siden mars. Med strålende sol, tjue varmegrader, blå himmel over fjorden og 12 fjordhester viste Sagastad seg fram i ekte Nordfjord-idyll. Nå gjenstår det å se om norske turister finner veien hit i sommer.

Med strålende sol, tjue varmegrader, blå himmel over fjorden og 12 fjordhester viste Sagastad seg fram i ekte Nordfjord-idyll.  Foto: Louise Nygaard

Nyheter

Lørdag 30. mai åpnet Sagastad på Nordfjordeid dørene for publikum igjen, akkurat i tide for sommersesongen. Nå som cruiseturistene uteblir, håper daglig leder ved Sagastad, Eli Førde Aarskog, at nordmenn landet rundt i år får øynene opp for hva Nordfjordeid og regionen rundt har å by på.