Endte på sommerfest i Måløy etter en tur innom Bremanger

Kjørte ti timer for å overraske søsteren sin på ferie

– Det er helt utrolig, og kjempegøy!, sier Susanne Fauskanger, som ble helt satt ut torsdag kveld, da søsteren plutselig dukket opp mens Susanne og ektemannen, som er på ferie, satt og spiste på restaurant i Kalvåg. Og fredag havnet søstrene på Sommerfest i Måløy.

– Det er helt utrolig, og kjempegøy!, sier Susanne Fauskanger, som ble helt satt ut torsdag kveld, da søsteren plutselig dukket opp mens Susanne og ektemannen, som er på ferie, satt og spiste på restaurant i Kalvåg. Og fredag havnet søstrene på Sommerfest i Måløy.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– I går kveld, da vi satt og spiste på en restaurant i Kalvåg, så kom søren meg Helene og Hallvard inn døra. De hadde kjørt i ti timer helt fra Sandefjord til Bremanger i hemmelighet for å overraske oss. Det er helt utrolig, og kjempegøy!, sier Susanne Fauskanger da Fjordenes Tidende traff de to glade søstrene på sommerfest i Måløy fredag.