Avslutter søk etter person i fjellet som kan ha ropt om hjelp - Ingen er savnet eller funnet

Redningshelikopter startet søk etter en mann som er observert på toppen av Nibbefjellet i Kinn kommune og som skal ha veivet etter hjelp.

Politi og eit redningshelikopter hae delte i søket etter det som kan vere ein sakna mann. Frå Venstre Lisbeth Engesæter, Randi Kongsvik og pilot på Redningshelikopteret, Rune Meyer Amundsen.  Foto: Erling Wåge

Nyheter

Vest politidistrikt fikk klokken 13:30 melding om en mann som stod på toppen av Nibbefjellet og viftet med en jakke eller arm.

– Melder mente også å ha hørt rop om hjelp, men melder befant seg flere hundre meter unna, opplyser Vest politidistrikt til Fjordenes Tidende.

  Foto: Erling Wåge

Redningshelikopter fra Florø startet søk i området og en politipatrulje fra Måløy er sendt ut mot stedet. De har scannet et større område med varmesøkende kamera.

Klokka 15.00 søndag så opplyser politibetjent Randi Kongvsik til Fjordenese Tidende at det ikke er meldt om savnede personer. Det har vært søkt både med helikopter og frivillige over et større område i fjellet vest for Vågsvåg, men uten at deter funnet noen personer som trenger hjelp..

Klokka 15.10 melder Vest politidistrikt at leiteaksjonen blir avsluttet utan at det er funnet personer som trenger hjelp.

Fjordenes Tidende oppdaterer saken