På idrettens dag i 1950 holdt «Lisje-Leifen» flagget

Kavringen var det gamle kallenamnet på avisa. Det fikk den fordi mange meinte den var så tørr at den måtte lesast med kaffi til. På 1960-talet hadde avisa ei kommentarspalte kalla Kavringen til kaffen.

Kavringbilder juni 2020: Idrettens Dag 18.6.1950, Refvik, MIL Foran m flagg Leif Kvalheim, med MILs fane Henrik Nilsen. Oppstilt t.h. MILs jentetropp med instruktør Ingri Føleide, og ved siden av dem står Måløy fotballklubb i stripete trøyer, med bl a Svein Årdal i front, T.v. for fotballspillerne står MILs dametropp. Bildeeier Ingri Føleide, Måløy 

Nyheter

Vågs­øy/Kinn: I dag skal vi 70 år til­ba­ke i tid. Bil­det er tatt un­der den lo­ka­le mar­ke­rin­ga av «Id­ret­tens dag» 18. juni 1950, på den gam­le gress­ba­nen i Ref­vik. For­an t.v. med flag­g står Leif Kval­heim («Lisje-Leifen»), og med Mål­øy Id­retts­lags fane Hen­rik Nilsen.