Juli er høysesong for mobilskader

Det er sommer, det er varmt, vi er mye ute og aktiviteten er høy. Aldri tar vi mer bilder og video på mobil enn på sommeren, og de aller fleste deles i sosiale medier. Ikke rart at sommeren er høysesong for skader på vår trofaste følgesvenn, mobilen.

Det er sommer, det er varmt, vi er mye ute og aktiviteten er høy. Aldri tar vi mer bilder og video på mobil enn på sommeren, og de aller fleste deles i sosiale medier. Ikke rart at sommeren er høysesong for skader på vår trofaste følgesvenn, mobilen.  Foto: Tryg Forsikring

Nyheter

– Skadetallene viser at juli er den desidert farligste måneden for mobilen. Risikoen er tre ganger større for skader i juli enn desember for eksempel. Dette skyldes selvsagt at uteaktiviteten er mye større, og når det er varmt i været slumser vi litt mer med smarttelefonen vår. Det er ikke alltid den ligger trygt i lomma på shortsen, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring i en pressemelding.