Smittevernlegen er bekymret

– Det kan virke som om folk slakker litt av nå

– Vi har tenkt gjennom hva vi skal gjøre om det kommer et større lokalt utbrudd av COVID-19, men det er folk sin atferd som avgjør om det kommer, sier smittevernansvarlig lege i Kinn kommune, Jan Helge Dale.

– Vi må bare igjen minne folk om å fortsette å gjennomføre de grunnleggende smittevernsreglene, så kan vi kanskje unngå lokale utbrudd her, sier ansvarlig smittevernlege i Kinn kommune, Jan Helge Dale.  Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

– Vi har vært heldige som har hatt så få koronatilfeller i kommunen og regionen. Samtidig er jeg litt bekymret for at folk kanskje er blitt litt for vant til at vi nesten ikke finner lokal COVID-19-smitte. Det kan virke som om folk slakker litt av nå, sier Jan Helge Dale til Fjordenes Tidende