Skuffet over billettsalget

– Artister, kor og orkester har all grunn til å være fornøyde med det de leverte

Festivalsjef Helge Hjelle er godt fornøyd med Elvis-lørdagen, selv om det ble en lei start.

Fornøyd festivalsjef: Helge Hjelle hadde god grunn til å smile da den store konserten var i gang lørdag. Her med Anita Bjerkås Olsen.   Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– Vi våknet til et forferdelig vær og melding om at noen hadde ødelagt gatekunstverket av Elvis. Men med god hjelp fra BilBody og kunstner Laila Garlid fikk vi reparert maleriet, og med det klarnet også været opp.Og fra dette tidspunktet kunne det bare gå én vei – oppover.

– Det ble en flott dag med periodevis mye folk på Torget som koste seg med musikk og mat på restaurantene, forteller Hjelle.


Lene Merethe og Kai er kanskje Norges største Elvis-fans

– 20 timer i buss for to timer med konsert. Det sier litt om oss.

Lene Merethe og Kai Josefsen er blant Norges aller største Elvis-fans. De kjørte fra Oslo til Måløy for å få med seg konserten på torget lørdag kveld.


På kveldstid var det duket for konsert, og selv om arrangørene ikke fikk solgt alle de 200 billettene de kunne selge, er Hjelle fornøyd med arrangementet.

– Det er klart jeg er skuffet over det, men artister, kor og orkester har all grunn til å være fornøyde med det de leverte. Jeg tror det ble en flott opplevelse, både for publikum på Torget og for dem som så konserten direkte over nettet. Det var et fantastisk syn å se konserten med Måløy havn som kulisse.


Se bildene fra den store Elvis-konserten

Det ble en flott konsertopplevelse for de som møtte opp til Elvis-konsert i Måløy lørdag kveld. Fjordenes Tidende har her samlet en del bilder fra konserten.


Hjelle har ennå ikke oversikt hvordan det gikk økonomisk.

– Vi vet ikke hvor mye som har kommet inn på Vipps, og konserten med vippsnummeret ligger fremdeles ute. Men det er nok ikke et arrangement vi tjener på.


Se bildene fra Elvis-dagen

Her har vi samlet noen bilder fra Elvis-torget og ellers i Måløy sentrum i dag, lørdag.