Fryktet ulykke på fjorden, rykket ut til meldinger om båt som gikk i ring

Nødetatene rykket fredag kveld ut på meldinger om at en båt gikk i ring på Eidsfjorden ved Huneide ved Nordfjordeid i Stad kommune. Men da politi og brannvesen kom fram kunne de ikke finne noen båt.

Nødetatene rykket fredag kveld ut på meldingen om at en båt gikk i ring på Eidsfjorden ved Huneide ved Nordfjordeid i Stad kommune. Men da politi og brannvesen kom fram kunne de ikke finne noen båt.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

Alarmsentralen og politiet fikk begge meldinger om at en båt var observert gående i ring, og rykket ut.

- Vi fikk meldinger om at det er noe som skjer der, i nærheten av Huneide, det er observert en båt som går i ring, opplyser Alarmsentralen til Fjordenes Tidende, uten at de hadde mer informasjon om hva som foregikk.

Operasjonsleder ved Vest politidistrikt Per Algrøy kan opplyse om at det også kom melding til politiet om båten.

- Ja, vi fikk også den meldingen. Vi har vært der ute, og det var litt uklart hva som foregikk. Observasjonene av båten var gjort på svært langt avstand. Politiet var ute med patruljebil og brannvesenet med flere båter, men vi kan ikke finne noe unormalt, forklarer han.

- Vi har også sjekket med de som bor der, og ingen har sett noe. De båtene som skal være inne er inne.

Politiet avsluttet dermed på stedet, og konkluderer med at alt er i orden.