Ingen flere vitner til hærverket har meldt seg, men politiet har innhentet overvåkningsvideoen

Politiet har ikke fått kontakt med flere vitner etter at det ble utført hærverk på det nye veggmaleriet av Elvis i Måløy forrige helg. Men de har sikret seg overvåkningsfilmen av det som skjedde.

Politiet har ikke fått kontakt med flere vitner etter at det ble utført hærverk på det nye veggmaleriet av Elvis i Måløy forrige helg. Men de har sikret seg overvåkningsfilmen av det som skjedde.   Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– Vi har ingen mistenkte ennå, men vi jobber videre med saken, sier tjenestestedsleder i Måløy Nils Bakke til Fjordenes Tidende.

Etter innledende etterforskning da hendelsen skjedde, etterlyste politiet kontakt med flere vitner. Her har ingen meldt seg så langt.

– Vi er fremdeles interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha sett noe denne natta, sier Bakke.

Hærverket skjedde natt til lørdag 8. august.


Veggmaleri utsatt for hærverk i natt

– Dette er bare fortvilende

Helge Hjelle og resten av komiteen til The Norwegian Elvis Festival er fortvilet over at et stort veggmaleri av Elvis, som ble malt ferdig fredag kveld, har blitt utsatt for hærverk i løpet av natta.


Noe politiet har sikret seg er imidlertid filmen fra overvåkingskameraet til MIX-kiosken som ligger like ved. Kameraet er stilt inn slik at det også viser veggen der maleriet ble malt.

– Vi har innhentet denne filmen, det stemmer, og vi ser at det skjer. Men det er langt unna.

– Hvor mange personer er involvert?

– Det er én person som er involvert i hendelsen, sier Bakke, som ikke ønsker å si hvilke etterforskningssteg de nå tar videre.

– Jeg kan bare si at vi jobber videre med denne saken med mål om å løse den.


Politiet etterlyser vitner til hærverket på veggmaleriet

– Vi ønsker kontakt med alle som kan ha sett noe

Tjenesteleder Nils Bakke ved Måløy lensmannskontor synes hærverket på veggmaleriet i Måløy er en svært trasig sak, og oppfordrer folk som kan ha sett noe om å ta kontakt med politiet snarest mulig.