Lanserer nettbasert studium for vaksne som vil bygge på sin generelle studiekompetanse

– Eid vidaregåande skule har i Vestland fylkeskommune fått ansvaret for eit nettbasert påbyggkurs til generell studiekompetanse for dei som er ferdig med fagbrev, forklarar Ove Bjørlo ved skulen.

– Eid vidaregåande skule har i Vestland fylkeskommune fått ansvaret for eit nettbasert påbyggkurs til generell studiekompetanse for dei som er ferdig med fagbrev, forklarar Ove Bjørlo ved skulen.   Foto: Marianne S. Rotihaug

Nyheter

– Målgruppa er primært vaksne som er i jobb, men også for dei som har ungdomsrett til Vg4 Påbygg, og som er motivert til nettstudium, eventuelt i kombinasjon med jobb. Det vert eit reint nettbasert studium, med nokre obligatoriske fysiske samlingar for forsøk og laburatorieoppgåver, seier han.