– Vi har lykkes med å stoppe nok et utbrudd, men smitten har kommet nærmere oss

Kommuneoverlege i Kinn, Jan Helge Dale, sier at man har lykkes med å stoppe nok et koronasmitteutbrudd i Kinn, men at det er viktig at folk fortsetter å tenke godt smittevern når smitten nå er kommet nærmere vår region.

– Det starter ofte med importsmitte med en eller to smittede. Det er på det nivået vi har vært hittil. Så får vi intenst håpe at det fortsetter med så begrensede utbrudd, men vi har slett ingen garanti for det, sier kommuneoverlege i Kinn, Jan Helge Dale, som oppfordrer folk til å tenke seg om, når utbruddet i Bergen viser at smitten lettere når vår region.  Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

– Vi har fått svar på de prøvene som er tatt, og så langt er alt negativt. Jeg har heller ikke hørt om at noen har fått symptomer, så det ser veldig lovende ut i forhold til at vi har lykkes i å stoppe utbruddet også denne gangen, sier kommuneoverlege i Kinn, Jan Helge Dale, til Fjordenes Tidende.