Hold på hatten, i dag skal det blåse litt

Natt til mandag og mandag på dagen er det meldt relativt sterk vind på kysten av Sogn og Fjordane, spesielt nær Stad.

Natt til mandag og mandag på dagen er det meldt relativt sterk vind på kysten av Sogn og Fjordane, spesielt nær Stad.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

Langtidsvarselet for Sogn og Fjordane fra Yr.no forteller at det blir sørvestlig stiv kuling utsatte steder, sterk kuling i nord. Ved Stad og nær Stad meldes det om liten storm nær Stad, som om kvelden vil minke til frisk bris.

Det blir spredt regn og yr, og nedbøren vil øke utover kvelden. Temperature vil ligge rundt 12 grader.

Det er restene av stormen Sally som treffer norskekysten, og selv om vi vil merke vinden her ved Stad, vil det bli verre lenger nord. Det er ifølge Yr gult varsel på høy vannstand i Nordland der mandag ettermiddag er ventet 40 til 60 cm over høyden oppgitt i tidevannstabellene.