– Om folk opplever at det tar lang tid å få svar akkurat no, så stemmer det. Men det er ikkje ein situasjon vi ønskjer å leve med

Byggesaksavdelinga i Kinn kommune slit for tida med låg bemanning og mange saker, men kommunalsjef Rolf Bjarne Sund seier dette ikkje er ein situasjon som skal vare.

Byggesaksavdelinga i Kinn kommune slit for tida med låg bemanning og mange saker, men kommunalsjef Rolf Bjarne Sund (t.v.) seier dette ikkje er ein situasjon som skal vare. På bildet står Sund saman med plansjef Heidi Dyrøy og Anders Espeset i planavdelinga.   Foto: Frithjof Silden

Nyheter

– Vi er i ein situasjon der vi fekk inn mange byggesaker samtidig som fekk sjukdom blant dei tilsette. Det betyr at vi akkurat no har lenger leveringstid enn det vi ønskjer, seier Sund, som fortel at det er noko han har lyst å formidle ut til innbyggjarane.