Alle venter på sommer, heter det i sangen. Mot helga kan vi kanskje få en liten smak av sommervarme på høsten

Etter en dag med pøsregn tirsdag, mener Yr.no at temperaturene skal ta seg opp og stige gradvis mot helga. I Måløy-området meldes det om 18-20 grader mot helga, men en topp på torsdag med 20 grader.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

Etter en dag med pøsregn tirsdag, mener Yr.no at temperaturene skal ta seg opp og stige gradvis mot helga. I Måløy-området meldes det om 18-19 grader mot helga, men en topp på lørdag og søndag med 19 grader.

I Nordfjordeid-området meldes det om liknende utvikling, men med noe lavere temperaturer. Det er meldt 18 grader lørdag og søndag. I Selje-området er temperaturen-toppen, slik det meldes tirsdag, 17 grader.

I Bremanger er det også meldt gode temperaturer fram mot helga, med 18-19 grader lørdag.

Men selv om temperaturene kan bli relativt gode, vil det nok ikke bli sol fra skyfri himmel, for de fleste dager er det meldt noe skydekke.