Møtte partiet for å diskutere strategi

– At Frp sier de vil kreve oppstartsmidler til skipstunnel i forhandlingene gir oss nytt håp

Prosjektleder for Stad skipstunnel, Randi Paulsen Humborstad, er optimistisk etter at pådrivere for Stad skipstunnel-prosjektet har hatt møte med flere sentrale stortingspolitikere fra Frp.

Blant dem de møtte var tidligere samferdselsminister Jon Georg Dale, stortingsrepresentantene Bård Hoksrud og Morten Stordalen fra Transportkomiteen, Helge Andre Njåstad fra Hordaland, samt nestleder i Frp, Terje Søviknes. Fra styringsgruppen for Stad skipstunnel deltok Kystrederiene ved styreleder Oskar Grimstad og administrerende direktør Tor Arne Borge, samt prosjektleder for Stad skipstunnel, Randi Paulsen Humborstad.  Foto: privat

Nyheter

Blant dem de møtte var tidligere samferdselsminister Jon Georg Dale, stortingsrepresentantene Bård Hoksrud og Morten Stordalen fra Transportkomiteen, Helge Andre Njåstad fra Hordaland, samt nestleder i Frp, Terje Søviknes. Fra styringsgruppen for Stad skipstunnel deltok Kystrederiene ved styreleder Oskar Grimstad og administrerende direktør Tor Arne Borge, samt prosjektleder for Stad skipstunnel, Randi Paulsen Humborstad.