– Her er mange arbeidsplasser og muligheter, og går en helsefag får en jo garantert jobb

– Det er veldig greit å få et innblikk i hva de ulike mulighetene er lokalt og hva jeg kan velge mellom, sier Cecilie Myklebust. Sammen med klassevenninnene fra Helse- og oppvekstfag, Hanna, Celina og Siri, var hun på Heim i haust-festivalens temadag «Kystens jobbmuligheter» torsdag.

Mange muligheter: Siri Solibakke, Celina Sande, Hanna Rønhovde og Cecilie Myklebust syntes det var interessant det som kom frem under Aktiv Raudeberg sitt arrangement torsdag. Der fikk de innføring i de ulike valgene en kan ta innen utdanning og karriere sammen med rundt 140 andre elever fra Måløy vidaregåande skule.  Foto: Bjørn Erik Drabløs

Nyheter

Det kan fort bli overveldende å allerede som 16-åring skulle måtte stake ut kursen for karrierevalget videre i livet. Heldigvis er det lov å bruke litt tid, og det er lov å ombestemme seg. Da kommer det godt med at en kan få oversikt over hvilke alternativ som finnes der ute på et arrangement som det Heim i haust- arrangørene steller i stand.