Helgeværet

Etter sol kommer regn

Helgeværet i Nordfjord blir vekslende. Fredag blir det sol og bortimot skyfritt, men natt til lørdag skal det skye til, og det ser ut til å bli litt regnbyger fra lørdag morgen til søndag kveld.

Fredag blir det mye sol, mens, lørdagen og søndagen blir mer overskyet med regnbyger. Sola skal etter meldingene titte frem mellom bygene, som gjør at regnbuene får gode vilkår.  Foto: Erling Wåge

Nyheter

Ifølge yr.no starter helga i Nordfjord med sol på fredag, før det skyer til på lørdag og søndag.

Fredagen blir den beste dagen værmessig, med sol det meste av dagen, før det natt til lørdag skyer til. Det skal etter meldingene begynne å regne litt fra tidlig lørdag morgen, mens ettermiddagen og kvelden blir overskyet men ganske tørr.


Skal du jakte på fjelltopper i vinter? Vintertrimmen er i gang

– Damene på Notabene på Måløy Brygge er spenn klar til å ta imot deg som ønsker å kjøpe kort til sesongens Vintertrim, skriver Ytre Nordfjord Turlag.


I løpet av natt til søndag blir det mer regn igjen, og det blir litt bygevær på søndag. Sola er meldt å kunne titte frem mellom bygene, så det er gode muligheter for å se regnbuer denne dagen.

Det blir lite vind i helga. Meldingene sier 2-4 sekundmeter. Temperaturen skal veksle mellom 5 til 10 grader, med høyeste temperatur fredag ettermiddag.

Neste uke ser ut til å bli preget av overskyet vær med regnbyger, og fallende temperaturer. Det kan bli nattefrost natt til tirsdag.