Vi får ei helg med noe vind, og sol og regn om hverandre

Fredag er det meldt nordøstlig frisk bris på kysten, som skal minken til skiftende bris. Det blir stort sett oppholdsvær og noe sol. Mot kvelden kan det komme opp i liten kuling på kysten. Sent på kvelden kommer regnet, og over 800 meter kommer det som snø.  Foto: Fjordenes Tidende

Nyheter

Fredag er det meldt nordøstlig frisk bris på kysten, som skal minken til skiftende bris. Det blir stort sett oppholdsvær og noe sol. Mot kvelden kan det komme opp i liten kuling på kysten. Sent på kvelden kommer regnet, og over 800 meter kommer det som snø.

For Vestland fylke er det lørdag meldt sør og sørvestlig vind, opp i frisk bris. Det blir regnbyger og snøbyger i fjellet, men etter hvert oppholdsvær. Om ettermiddagen kan vinden øke til sørlig stiv kuling utsatte steder.

Mot natta øker regnet på og natt til søndag kommer det til å hølje ned flere steder.

Søndag får Vestlandet sør for Stad sørlig bris på kysten, som i fjellet kan komme opp i sterk kuling. Det blir stor sett skya vær, og regnbyger med gløtt av sol.