Ap legger inn oppstartsmidler til skipstunnelen i sitt budsjett

– Vi legger inn de 60 millionene som trengs. Nå skal det ikke planlegges mer, nå må vi komme i gang

Transportpolitisk talsmann Sverre Myrli i Arbeiderpartiet, bekrefter overfor Fjordenes Tidende at Arbeiderpartiet legger inn oppstartsmidler til Stad skipstunnel i sitt alternative statsbudsjett.

Transportpolitisk talsmann Sverre Myrli (i midten med hatt) i Arbeiderpartiet, bekrefter overfor Fjordenes Tidende at Ap legger inn oppstartsmidler til Stad skipstunnel i sitt alternative statsbudsjett. En delegasjon fra Ap hadde tatt turen til Måløy og prosjektleder for Stad skipstunnel, Randi Humborstad, for å fortelle gladnyheten. F.v. Ordførar i Kinn Ola Teigen, Torbjørn Vereide (Ap), Nils Petter Støyva (Ap), Sverre Myrli, Randi Paulsen Humborstad, Måløy Vekst, Ingrid Heggø (Ap), ordførar i Bremanger, Anne Kristin Førde og varaordførar i Stad, Siri Sandvik.   Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– Da statsbudsjettet kom, ble vi veldig overrasket over at det ikke lå inne oppstartsmidler til Stad skipstunnel. I budsjettbehandlingen i fjor ble det lagt inn mer planleggingsmidler med sikte på oppstart i 2021, og vi var ganske sikre på at regjeringen da skulle følge opp løftene sine og starte opp i 2021, sier Myrli.