Gikk 55 kilometer for å samle inn penger til barnehjemmet

– Det var tydeligvis mange som ville se Alfred slite litt

Stad-ordfører Alfred Bjørlo var blant mange som ville bidra til at barnehjemmet som Linn Hjelle har fått bygd i Filippinene skulle få et skikkelig kjøkken. Etter lørdagens innsamlingsaksjon på Hamna treningssenter har Hjelle omtrent fått fullfinansiert det nye kjøkkenet.

Det var en godt sliten ordfører Alfred Bjørlo som kunne løfte armene i været etter å ha gått 55 kilometer på tredemølle på Hamna treningssenter på Nordfjordeid lørdag. Til venstre står daglig leder i Hamna treningssenter, Kristian Haga Orheim, og til høyre står Linn Hjelle.  Foto: Privat

Nyheter

– Dette gikk over all forventning. Det var helt spinnvilt. Vi fikk inn over 76.000 kroner, sier en glad Linn Hjelle til Fjordenes Tidende etter å ha sett gjennom den siste rapporten som viser hvor mye penger som har kommet inn etter innsamlingsaksjonen på Hamna Treningssenter lørdag.