Må møte i retten for å ha truet kommunalt ansatte

– Er eneste mulighet for å få en hastetime at man truer med å begå drap?

En mann i 30-åra fra Kinn kommune er tiltalt for trusler mot kommunalt ansatte ved to anledninger. I tillegg må han svare på hvorfor han ramponerte celledøren etter at politiet arresterte ham for et annet tilfelle.

En mann i 30-åra fra Kinn kommune er tiltalt for trusler mot kommunalt ansatte ved to anledninger. I tillegg må han svare på hvorfor han ramponerte celledøren etter at politiet arresterte ham for et annet tilfelle. Illustrasjonsfoto  Foto: Fjordenes Tidende

Nyheter

Mannen ville i 2019 bestille en akutt time hos legekontoret i Måløy men ble aggressiv da han ble spurt om årsaken til hvorfor han ønsket en slik time. Han hadde dermed uttalt «er eneste mulighet for å få en hastetime at man truer med å begå drap?» eller en uttalelse med lignende meningsinnhold.