Vil hjelpe gjennom Pass it on også i år

Fikk inspirasjonen til å hjelpe andre i jula fra en ung alenemor

Marianne Pleym Refvik og Lovise Husevåg i Pass it on Vågsøy skal sørge for at også de som har det litt trangt i hverdagen skal få en fin jul. Inspirasjonen til å starte organisasjonen lokalt kom fra en ung alenemor i Mo i Rana.

Hjelper de som har det trangt: – Pass it on er hjertebarnet mitt. Det betyr veldig mye for meg. Og i år har jeg fått med meg min venninne og kollega Lovise Husevåg. Da vet jeg at vi skal få gjort mye bra, smiler Marianne Pleym Refvik, til høyre.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

Pass it on er et initiativ som ble startet av Monica Helgå fra Stokkvågen ved Mo i Rana i 2011. Hun opplevde at folk kom på døren hennes med julegaver etter at hun som ung alenemor mistet alt i en husbrann.