Kan blåse opp til full storm på kysten

Det blir vått og vindfullt de neste dagene. Onsdag melder Yr opptil full storm ved Stad.

Det blir vått og vindfullt de neste dagene. Onsdag melder Yr opptil full storm ved Stad.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

Tirsdag er det meldt minkende til nordlig liten kuling på kysten, seinere frisk bris. Tirsdag kveld blir økning til sørlig stiv kuling på kysten, og sørvest liten storm ved Stad. I Nordfjord blir det noen regnbyger først på dagen, snøbyger over 200-500 meter ellers oppholdsvær og perioder med sol.

Her kan du se Fjordenes Tidende sine livekamera

Onsdag øker vinden til sørlig sterk kuling på kysten, og det blir opptil full storm ved Stad. Men det vil minke igjen fra onsdag ettermiddag. Onsdag meldes det om oppholdsvær fra morgenen, men utover dagen blir tiltykning til regn og snø i høyden.

Torsdag meldes det om sør og sørøst stiv kuling på kysten, sterk kuling ved Stad. Regn, snø i indre og høyereliggende strøk først på dagen.