Om ikkje all snøen regnar og bles vekk tysdag, kan onsdag bli ein fin vinterdag på kysten

Yr.no melder meir snø natt til tysdag, før dette går over i regn og hagl i morgontimane. Det meldast også om aukande vind tysdag. Onsdag er det imidlertid meldt sol og opphaldsvêr.

Yr.no melder meir snø natt til tysdag, før dette går over i regn og hagl i morgontimane. Det meldast også om aukande vind tysdag. Onsdag er det imidlertid meldt sol og opphaldsvêr.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

Natt til måndag er det meldt snøbyer, som kan gå over til både regn og hagl i morgontimane. Det er meldt nord og nordvest periodevis sterk kuling på kysten. med kasta på opptil 20-21 m/s. Tysdag på føremiddagen er det meldt opphaldsvêr før det det skal sludde på kvelden. Temperaturane midt på dagen skal ligge på tre plussgrader.


Se bildene fra den store snødagen

Fjordenes Tidende har i dag vært ute og foreviget noen øyeblikk etter et av de største snøfallene vi har hatt i Måløy og Nordfjord i senere år.


Onsdag er det medlt nordlig bris, liten kuling langs kysten, men vinden vil minke utover dagen. Det blir spredt snø natt til onsdag, ellers opphald og til dels pent vêr. Midt på dagen er det meldt sol frå skyfri himmel og eit par minusgrader.

Opphaldsvêret skal halde seg gjennom natta til torsdag.

Følg vêret på Fjordenes Tidende sine webkamera. Her kan du sjå både eit snødekt Kråkenes Fyr, statusen på Måløybrua, Måløy Havn, Nordfjordeid Hamn og Hjortefarmen på Nave.


Nok en brøytebil har sklidd av veien

Nok en brøytebil har kjørt av veien. Denne gang på fv. 618 ved Sørpollen på grensa mellom Kinn og Stad kommune.