Bygda må fortsatt belage seg på mer mørketid

Har lokalisert en mulig årsak til manglende veglys, men vinterværet hemmer feilrettingen

– Det er svært beklagelig, men vi jobber fortsatt med å få lyset tilbake langs veiene i Holvik, sier Odd-Henning Svoren, fagleder for veg Måløy i Kinn kommune. En god nyhet er imidlertid at de har lokalisert en vesentlig feil som kan være grunnen til problemet.

– Det er svært beklagelig, men vi jobber fortsatt med å få lyset tilbake langs veiene i Holvik, sier Odd Henning Svoren, leder for veg i Måløy i Kinn kommune. En god nyhet er imidlertid at de har lokalisert en vesentlig feil som kan være grunnen til problemet.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

– Vi har funnet en omfattende jordfeil. Det ble lagt en kabel i bakken i forbindelse med vannledningen som ble lagt ned i 1993. Der er vanskelig å vite om dette er årsaken til problemene vi har nå, men det er i alle fall en omfattende feil der som vi må reparere.