Vil ta opp saken i utvalget neste uke

Mener skolenedlegginger bør legges på is dersom ny batterifabrikk og 2.000 arbeidsplasser kommer til kommunen

Partiet Rødt mener at dersom ny batterifabrikk med 2.000 arbeidsplasser er realistisk, slik som mange nå er ute og snakker for, er det grunn til å legge skolenedlegginger i Kinn på is.

Partiet Rødt mener at dersom ny batterifabrikk med 2.000 arbeidsplasser er realistisk slik som mange nå er ute og snakker for, er det grunn til å legge skolenedlegginger i Kinn på is.   Foto: Kinn Raudt

Nyheter

- Med tanke på nyheten, at det jobbes godt og aktivt med å få en ny, stor batterifabrikk til Florø ser vi at dette vil påvirke andre lokale saker også. Dersom dette blir en realitet, og vi på sikt kan ha 2.000 nye arbeidsplasser her, mener vi i Rødt at tiden for å bygge ned skolestrukturen må utsettes, sier Hege Chatrine Brandsøy i partiet.