Er et steg nærmere realisering

Snart klare til å kurse lærere innen akvakultur

Onshore Technologies AS (ONTEC) og Måløy vidaregåande skule (MVS) er snart klare med en kurspakke om RAS-teknologi som skal brukes til å øke kompetansen til norske lærere innen akvakultur.

Gjengen bak Onshore Technologies AS (ONTEC) har sammen med Måløy vidaregåande skule fått på plass kurspakken som skal brukes til å lære opp norske lærere innen akvakultur om RAS-teknologi. På bildet står flere av lederne i ONTEC og søsterselskapet OFS Måløy foran bygget som skal huse OFS Måløy sitt store landbaserte fiskeoppdrettsanlegg i Barstadvika ved Måløy. Fra venstre: Yngve Hjertenes, Trond-Inge Kvernevik, Jon Ove Stokke og Ronny Almenning.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

Som Fjordenes Tidende skrev i høst så har Onshore Technologies AS (ONTEC) hatt planer om et samarbeid med Måløy vidaregåande skule om kursing av akvakultur-lærere inne RAS-teknologi har nå blitt konkretisert.