Så godt som ferdige med å vaksinere dei over 85. Held fram med andre dose og tilsette dei neste vekene

– Vi er no godt i gang med vaksinering i Kinn kommune. Vi er stort sett ferdig med å vaksinere bebuarane på dei tre institusjonane våre med to dosar. På dei heildøgnsbemanna omsorgsbustadane er vi snart ferdig med første dose, opplyser kommunedirektør Terje Heggheim i sitt fredagsbrev.

– Vi er no godt i gang med vaksinering i Kinn kommune. Vi er stort sett ferdig med å vaksinere bebuarane på dei tre institusjonane våre med to dosar. På dei heildøgnsbemanna omsorgsbustadane er vi snart ferdig med første dose, opplyser kommunedirektør Terje Heggheim i sitt fredagsbrev.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

Førre veke vart også alle over 85 år i Florø oppringt og fekk timar til vaksinering på SMS. Dei fleste vart vaksinert onsdag og torsdag denne veka som har gått, og har fått ny time om tre veker.